Kirkekonsert

Innvielseskonsert for det nye lydanlegget

søndag 20. mars 2022
kl. 19:00
Alvdal kirke
50 kr.

Den 20. mars arrangerer soknerådet konsert i Alvdal kirke. Dette blir en konsert til inntekt for det nye lydanlegget vi har fått installert i kirka.

Vi har i lengre tid jobbet for å skaffe bedre lydanlegg. Det gamle var ustabilt og dårlig, så vi har allerede oppgradert med ny mixer og forsterker.
Nå bytter vi ut det meste av det gamle, og vil få et lydanlegg som fungerer godt til både tale og musikk. Dette vil gjøre kirka enda bedre egnet som konsert-kirke, og vi håper dette vil gagne Alvdals musikkliv på mange måter.
Den 20.mars arrangerer soknerådet konsert i Alvdal kirke. Det nye lydanlegget skal da stå klart i kirka, så dette blir innvielseskonserten.

Det har vært svært positive tilbakemeldinger fra musikklivet i Alvdal i forkant av denne konserten. Alle vi har spurt har ønsket å bidra, og disse blir med:
Alvdal spellmannslag, Alvdal skolekor, Alvdal blandetkor, Toraderjutulan, Frak, deler av Strømmen spellmannslag, solister fra kulturskolen, Halvor R.Granrud, Magnar Tronsmoen, Elin Trønnes, Andrine S. Tanem, Simen Nyhus, Jon Ola Kjølhaug og Mari Sjølie, og Anne Nørdsti. I tillegg er Øyvind Randen konferansier og Rune Skogheim lydmann.

Et nytt lydanlegg er en stor kostnad for Alvdal kirke, så vi håper publikum møter opp på denne konserten til inntekt for denne investeringen. Det kommer til å bli en flott konsert! Det vil bli en rimelig inngangsbillett – kr.50,- men det vil bli anledning til å vippse en gave til soknerådet.

Ved spørsmål kontakt organisten:
Tore Reppe, tlf. 91 63 38 37
e-post: tore.reppe@gmail.com

Adresse

Nord-Østerdalsveien 83
2560 Alvdal

Del

Share on facebook
Share on email
Share on print