Standup-show

På Strandbu

lørdag 20. november 2021
kl. 20:00
Strandbu / Bellingmo
295 kr.

Inngang

Dørene åpner 19:00
Showet begynner 20:00
18 års aldersgrense

Komikere står på show og klubbkvelder over hele landet, fra Latter i Oslo, Ricks i Bergen, Folken i Stavanger. Fra Mandal til Tromsø, nå til Innlandet. Det bli en kveld med fantastisk stemning og spekket med humor.

Raymond Falldalen har i korona-pandemien blitt forfatter med boken «Fine nykker og et nakkedrag». En fiktiv dagbog som på hysterisk vis skildrer frustrasjonene med isolering, sosial distansering, nedstengte barnehager, butikker som ikke tar kontanter, og fordeler som at svigermor ikke får komme på besøk. Han slår hardt mot alle der ingen er trygge. I 2019 kom han til finalen i Stand Up Bergen sitt Roast-mesterskap, og etterlater seg alltid braklatter der han opptrer.

Kjetil Melkevik er kveldens konferansier. Født og overlevd på Hundvåg utfor Stavanger, er på sitt 7. år som komiker. I fjor hadde han premiere på sitt første soloshow, «Fantomsmerter», som han har reist rundt med i 2021. Kjetil sparker i alle retninger, punchene kommer tett, og han har god improvisasjon med publikum.

Sondre Stømer har pondus og sjarm, er en god historieforteller, og har herlig innlevelse på scenen. Alt for å kompenserer for hans egentlige manglende livsgnist og dårlige selvinnsikt.

Ole Fotland, bare 22 år gammel vant han nylig talentkonkurransen «Latterkongen» på TV Norge. Han er full av ambisjoner og motivasjon som gjør at denne karen er å se opp for i fremtiden.

Per-Owe Helle er en av de ivrigste komikerspirene i Bergen for tiden. Står jevnlig på klubbkveldene på Ricks. Har en energisk tilnærming på scenen, og et skråblikk på verden som får salen til å hyle ut i latter.

Adresse

Bellingmoveien 147
2560 Alvdal

Del